06-20066944 info@maat-archi.nl
Selecteer een pagina

M@@T

architecten & adviseurs

M@@T architecten & adviseurs is in 2015 opgericht in de vorm van een maatschap, waarin een aantal specialisten vanuit ieders vakgebied is gaan samenwerken. Dit heeft een treffend voorbeeld van synergie opgeleverd: Het geheel is veel meer dan de som der delen.

In nauwe samenspraak met opdrachtgevers wordt gezocht naar de meest passende vorm van ontzorgen in het gehele proces van initiatief tot en met realisatie en nazorg. Voor zover de opgave daar om vraagt worden daarbij externe partijen gecontracteerd, waarmee in het verleden een duurzame relatie is opgebouwd, zie ook onze vaste partners.

M@@T blijft echter gedurende het gehele project volledig verantwoordelijkheid dragen voor deze partijen. Afhankelijk van de opgave en de fase van het project zal er altijd een centraal aanspreekpunt bij M@@T beschikbaar zijn.

M@@T staat voor een zeer persoonlijke aanpak en doet dat met creativiteit, inventiviteit, groot inzicht in techniek inclusief installatietechniek en levert te allen tijde puur m@@twerk.

Het team

Rijk aan ervaring, breed in expertise

Onze Partners

Rinske Bakels

Rinske Bakels

Architect / Interieurarchitect

Bert de Haas

Bert de Haas

Bouwtoezicht

Samenwerking

Brede kennis met jarenlange ervaring

Na zeer succesvolle samenwerking als individuele ondernemers op enkele projecten sloegen Ronald, Felix en Ewout eind 2015 de handen ineen en richtten een maatschap op met het doel om de gezamenlijke opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn.

M@@T Architecten & Adviseurs is daarmee een organisatie met een zeer brede kennis van ontwerpen, bouwen, bouwfysica en installeren.


Kennis die gepaard gaat met jarenlange ervaring op alle mogelijke deelgebieden, waarbij de nadruk wordt gelegd op een integrale benadering van elke opgave.

Hierbij is van begin af aan aandacht voor beheersing van kosten, zowel tijdens de realisatie als tijdens de gebruiksfase. Daarin worden opdrachtgevers en gebruikers nauw betrokken bij de vele te maken keuzes op het gebied van


duurzame installatiecomponenten en onderhoudsarme materialen, zonder uit het oog te verliezen dat de gebruiker centraal moet staan in het gehele ontwerpproces.

Een energiezuinig gebouw is niet duurzaam als de gebruiker niet het gewenste comfort ervaart. Wat wij daarmee bedoelen en wat dat voor impact heeft op waar wij voor staan bij onze dienstverlening, maken wij elke nieuwe opdrachtgever graag duidelijk.

Contact

12 + 8 =